Elit Yemekçilik Kurumsal Yemek Sanayi olarak, kalite politikamız ve hedeflerimiz içerisinde en önemli yeri hijyenik ve sağlıklı yemek üretimi almaktadır. Sunduğumuz yemeklerin hijyen kalitesinin güvence altına alınması amacıyla şirket bünyesinde çalışan gıda mühendislerimiz, mutfakların hijyen seviyelerini sürekli olarak kontrol etmektedir.
Daha sağlıklı ve hijyenik yemek ve hizmet sunmak adına üretim aşamalarımız, servisimiz ve mutfaklarımız periyodik olarak denetlenmektedir.
Günlük olarak servise sunduğumuz yemeklerden şahit numuneler alınarak 72 saat süreyle saklanmaktadır.
Mutfak, depolar ve tesisimiz haşerelere karşı periyodik olarak ilaçlanmaktadır.
Yemek üretimi ve servisinde görevli personelimiz periyodik olarak sağlık kontrolünden geçirilmektedir.
Online : 1 | Bügün : 94 | Toplam : 66978
Telif Hakkı 2016-2024 Elit Yemekçilik Kurumsal Hizmetleri'ne Aittir.